GAYA EKSKLUSIF

GAYA EKSKLUSIF
Gaya Eksklusif - Online Kurta Shoppe

Jumaat, 29 Mei 2009

PKR akan tumbang di Penanti!

Ianya akan berlaku! Kita akan menyaksikannya! PKR akan tumbang di Penanti. Kebenaran pasti akan terserlah... Calon Bebas a.k.a Kak Minah akan berjaya tawan Penanti. Kita akan menyaksikannya. Ianya akan berlaku dan pasti akan berlaku.

Dus! Ini bukanlah omong-O. Benar barang pasti. Anwar akan keciwa. Menangis berlagu sumbang. Kesombongan PKR diajar oleh Rakyat. Ingatlah! PKR bukanlah Rakyat. Rakyat adalah Rakyat. PKR hanya mempergunakan Rakyat. Memanipulasikan istilah Rakyat untuk kepentingan politik individu yang gelojoh.

Lihatlah nanti. Rakyat akan tolak PKR di Penanti. Penang Bangkit. Selangor Bangkit. Perak telah pun bangkit dan menananm Sang Perakus. Dulu mereka tak percaya Perak boleh bangkit. Kini telah jelas segar. Perak telah bangkit! Bangkit.

Kini giliran Penang dan Selangor pula Bangkit. Bangkit. Bangkit!

Rabu, 27 Mei 2009

Ayat-ayat Syaithan Di Internet bercerita

Inilah wajah pengendali blog yang menyuarakan suara-suara syaithan di Internet. Pengendali ini sedang diburu pihak polis dan akan ditangkap dalam masa terdekat ini. Sesiapa yang berjumpa beliau berkeliaran di mana-mana ruang bumi sila maklumkan kepada pihak berkuasa.

Apabila KoMeng dan KoHam mengajarkan Nizar tentang mogok lapar dan puasa itu sama saja

Apa ni? Tahyul! Karut! Bingung! Wah Nizar kau sudah jadi apa sekarang? Kerana jawatan, kau sanggup lakukan apa saja! Nizar..... sedarlah wahai kamu... Kau dah hampir songsang sekarang... Kau tunduk pada kehendak mereka... Apa ni? Insaflah Nizar... oh Nizar...... Insaflah kamu.... Bertaubatlah.... .. Jangan pesongkan ajaran agama Islam yang suci!!!!!!

Nizar ... ingatlah... Tuhan kita Allah... Dialah Yang Maha Esa.... Nizar...., Siva bukannya Tuhan... Siva hanyalah makhluk... Kau fahamilah Nizar... Jangan kau bersembahyang di pokok itu wahai Nizar..... Insaflah Nizar..... Insaflah!!!!!!!

Nizar..... kau sebenarnya sedang mabuk kepayang.... Kau gilakan jawatan MB tu... Kau dah gila Nizar.... Eh! apa cerita kawasan balak yang tak sempat lulus lagi tu... Duit korang dah sebat... Kawasan tanah 500 ekar untuk Siva dan 500 ekar untuk Kula.... Mana kawasan tanah tu? Duit dah kena sebat.... Pasal tu la korang meroyankan... Suruh bubar dewan kunun... Pigidah!!!! Pucat ker... Korang punya taik bertempek kat SUK tu korang tinggalkan....

Semua itu bahan... Bahan... Bahan... yeah... untuk PRU 13... Biar orang kenal siapakah Siva? Siapakah Kula? Siapakah Ngeh dan siapakah Nga? .... Wakakakkakakaka.... Merekalah perampok besar... Kurang hajau... Pasal tulah nak suruh BUBAR DUN.... Sebab apa? Sebab semua rahsia dah kena selongkar! Padan muka korang... Orang suruh jadi pemimpin korang jadi pencuri... Tuhan Maha ADIL...

Nizar kau memang baghal dan kaldai... Yang ikut dan sokong kamu pun semuanya baghal dan kaldai.... MSK lagi baghal... ABO juga baghal... Kita jumpa di akhirat nanti... !!!!!!

Isnin, 25 Mei 2009

Mogok Lapar tu ajaran Islam kah?

Sedang bengong orang PAS dan Muslimin PKR ni. Nak mogok laparlah pulak? Apakah ianya akan berlaku? Sudah pasti itu hanya gimik murahan. Perangai macam budak-budak. Sudahlah sang bongok! Usah dimerepekkan lagi suasana. Itu kalau tak silap Kor Ming yang ajar. Ape kome nak ikut telunjuk Komeng ker?

Tapi kalau dah nak mogok juga, janganlah 72 jam saja. Mogok la sampai PRU ke 13. Apa kome sudah pucatker. VCD Sidang DUN akan ditebarkan luasa-luas. Jadi masyarakat boleh tengok perangai sorang-sorang ADUN depa. Akan terserlahlah semuanya. Segala sikap dan perangai sekor-sekor.

Rakyat akan menilai dan rakyat akan mulai faham. Siapakah yang bercakap benar dan siapakah yang bercakap cam sial jerr....

Rakyat akan menolak PKR. Lihat saja di Penanti nanti. Rakyat akan tolak hangpa. Tengok sajalah!

Jumaat, 22 Mei 2009

KITA MENANG.... ZAMBRY MB PERAK YANG SAH

ZAMBRY BERJAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAMBRY MB PERAK YANG SAH.......... MAHKAMAH TIGA PANEL MEMIHAK KEPADA ZAMBRY.......... SEBULAT SUARA...
HAKIM D RAUS SHARIF UMUM TIGA HAKIM MAHKAMAH RAYUAN MENOLAK KEPUTUSAN MAHKAMAH TNGGI KL DAN MENERIMA RAYUAN DS ZAMBRY SEBAGAI MB PERAK YANG SAH.....

Apakah keputusannya????

Apakah keputusannya???????? Sabarlah menantikannya..... Blogger Parpu Kari membuat liputan langsung! Sedang bersidang.... Jeng! Jeng! Jeng! Sabarlah semuanya.......... Debaran jantung semakin rancak..... yieehhaaaa...... Zambry atau Nizar... dup dap dup dap..... hehehhehehehehe.... MEMIHAK KEPADA ZAMBRY...YEAAAAAA

Khamis, 21 Mei 2009

Tahniah Parpu Kari, Gomo & AbangTuah

Pada hari ini, kami ingin mengucapkan tahniah kepada Blogger Parpu Kari, Gomo dan AbangTuah kerana telah berjaya menjadi bloggers penyambung wasilah.

Kini kekuatan 3 jaringan Blog ini telah cukup membuktikan bahawa dunia Siber Pro SatuMalaysia semakin hebat menyaingi bloggers pemfitnah yang tak reti dek ajaran.

Selain kehebatan bloggers AIDC, Gerakan Anti PKR dan Blog Panglima sendiri dan lain-lainnya. Salingan kekuatan yang kita amalkan telah berjaya membawa kita semua ke hadapan menyaingi kepalsuan para pendokong fitnah yang diamalkan bloggers Pro Anwari Juburi.

Kita lantang, kita tentang dan kita serang! Ayuh bangkit!!!!!

DS Zambry adalah MB Perak Yang Sah

Inilah yang dikatakan dengan keyakinan. Insha Allah Mahkamah akan membuat keputusan menyebelahi Rayuan DS Zambry.

Nizar......... Terimalah keputusan ini okays!

Krisis kepimpinan Perak sudah berakhir. Sekarang marilah kita semua berkerja.

Selasa, 19 Mei 2009

Teguran Bernas Buat DS Zambry daripada Penjaga Ketuanan Melayu

Tuesday, May 19, 2009

Berpalinglah daripada mereka wahai Dr. Zambry.... pada hari ini kemelut politik di Perak masih belum reda, hujan kabus kekalutaan isu-isu para parti politik tidak henti-henti turun sehingga semua kerja terbengkalai...si pesawah, si penoreh, 'marketing man', budak dispatch, semuanya terasa ... soalan: SAMPAI BILA HUJAN AKAN TURUN?'

bayangkan inilah hati dan perasaan rakyat Perak dengan apa yang berlaku sekarang...sampai bila Perak akan jadi aman..kalau dulu 'terlalu aman' sehingga Perak agak tertinggal dalam arus pembangunan tapi kini Perak sudah tidak aman, Perak lebih lebih kedepan dan menonjol..malangnya apa yang berlaku, kedepannya Perak, menonjolnya Perak...masih tidak memberi sebarang faedah pada rakyatnya...sedih

adat berpolitik..beginilah...ada sahaja isu yang akan dikeluarkan dan dihentam...buatlah apa sahaja semuanya tidak akan betul di mata pihak lawan...inilah kotornya politik...semuanya memakai topeng munafik!

yang ternganga rakyat Perak menggigit jari...masih tidak terbela..business lembab, pembangunan beku, kontraktor seperti biasa mangsa pertama, rakyat jelata sehingga makcik pakcik di kampung yang tidak bersalahpun terasa peritnya...yang baik cuma kini rakyat lebih didekati oleh pemimpin...ah..dekat sahaja buat apa masih tidak mengubah apapun...nasib hidup melarat masih sama..

Wahai pemimpin kami, abaikan...abaikan...abaikan...dan berpalinglah dari memandang hanya kepada permainan politik..jangan diikut rentak tari mereka..berpaling dan teruskan agenda pembangunan membela nasib rakyat...itu lebih baik, insyallah rakyat lebih 'appreciate'.

Sekarang bukan masanya rakyat mahu lihat siapa lebih petah menjawab isu-isu terkini, sekarang masanya rakyat mahu lihat siapa lebih cekap membela nasib mereka!

Apa disibuk menjawab isu-isu bodoh itu, bukankah Al Quran sudah mengajar kita bahawa jika datang kepada kita sesuatu perkhabaran maka masa akan menentukan ia benar atau tidak..

Maka jika kamu wahai pemimpin tidak betah sibuk menjawab isu-isu dan meneruskan agenda pembangunan untuk semua..insyallah masa akan menentukan bahawa isu-isu tidak benar dan hanya mainan politik..hasil daripada perjanjian-perjanjian syaitan....

Tetapkan Iman dan istiqamahmu..teruskan menjaga dan menjalankan amanah Allah..wallahualam!

Wakil Penjaga Ketuanan Melayu: Kamarul Irzuan pada 2:37 PM

Tugas Mahkamah adalah untuk Mentafsir Undang-undang

Wah! Bijak sungguh Tok Dalang Upin dan Ipin yang mengajarkan kami tentang undang-undang. Itulah tugas Mahkamah katanya. Mahkamah hanyalah Mentafsir Undang-undang.

Mahkamah Tinggi tempohari; setelah mentafsir peruntukan undang-undang dan kes di hadapannya menegaskan bahawa status quo Nizar sebagai MB kekal sejak 5/2/2009 hinggalah keputusannya diumumukan.

Namun begitu Mahkamah Tinggi hanya mampu memberikan suatu HELD yang cukup tertakluk kepada bidasan lanjut oleh Mahkamah Yang Lebih Tinggi daripadanya.

Namun Mahkmah Tinggi gagal membidas Titah Tuanku yang menegaskan Nizar telah kehilangan Majoriti dan telah dianggap letak jawatan.

"Peninggalan" atau telah lebih tepat; Kegagalan membidas Titah Tuanku itu menjadikan keputusan yang dibuatnya telah nyata tersalah arah dan menjauhi kes di hadapannya. Mahkamah Tinggi juga wajar mengulas tindakan Tuanku melantik MB yang baru namun Mahkamah gagal menyatakan kedudukan tersebut bagaimana. "Peninggalan" dalam mengulas tindakan Tuanku melantik MB yang baru menjadikan keputusannya cacat dan sukar untuk dilaksanakan.

Mahkamah Tinggi juga telah alpa untuk membenarkan STAY kepada keputusannya dan itu menjadikan keputusannya nampak lemah hingga hilang wibawa keadilan serta mengabaikan PUBLIC INTEREST.

Namun demikianlah yang harus dihadapi oleh Keputusan Mahkamah tersebut. STAY kepada keputusannya oleh Mahmakah Rayuan adalah suatu yang cukup wajar kerana ianya bagaikan keperluan yang cukup mendesak ianya diberikan bagi menjaga institusi PUBLIC INTEREST.

Isnin, 18 Mei 2009

Keputusan Mahkmah Rayuan akan mengisytiharkan NIzar bukan lagi MB

Kami telah dimaklumkan oleh Tok Dalang dalam siri Upin dan Ipin. Tok Dalang mengatakan bahawa Mahkamah Rayuan akan menerima Rayuan Dr Zambry dan menolak keputusan Mahkamah Tinggi. Alasannya adalah berdasarkan perkara berikut:-

1. Kes Stephen Kalong Ningkam tak terpakai dalam kes ini kerana bezanya (distinguished) adalah seperti berikut:

Dalam Kes Stephen, beliau tidak mengetahui dengan tepat dan sahih siapakah ADUN yang telah memnyebabkan beliau hilang majoriti. Manakala dalam kes Nizar, dia sendiri tahu dan maklum bahawa beliau telah kehilangan majoriti sokongan ADUN, siapakah orangnya dan berapakah bilangannya.

2. Mahkamah Rayuan juga HELD bahawa untuk menentusahkan seseorang MB telah hilang majoriti, prosiding undi tak percaya dalam Sidang DUN, bukanlah satu-satunya prosiding yang diterima. Pengesahan oleh Ketua Negeri yang diperolehi daripada pengakuan para ADUN sudah cukup menjadi prosiding bagi menentusahkan kehilangan majoriti seseorang MB.

3. Kenyataan Rasmi yang dikeluarkan oleh pihak Ketua Negeri sebagai makluman berkenaan kehilangan sokongan majoriti seseorang MB, hendaklah dipatuhi oleh MB tersebut dan Ketua Negeri berhak sepenuhnya melantik seorang MB yang baru.

Demikianlah Mahkamah menjalankan tugasnya MENTAFSIR maksud provisi Undang-undang Tubuh berkenaan hal kehilangan majoriti seseorang MB serta prosidingnya.

Nizar? Whatta shame!

Jentera Pakatan Pembangkang di Perak hampir lumpuh

Walaupun jentera pergerakan politik Barisan Nasional berada dalam keadaan takut-takut dan dipenuhi gabra setelah dikejutkan oleh keputusan Mahkamah Tinggi tempohari namun dalam masa yang sama jentera bersepadu Pakatan Pembangkang juga hampir lumpuh dan longlai. Demikianlah hasil risikan unit politik komando Perak Bangkit.

Kempimpinan PKR Perak nampaknya semakin bercelaru. Persengketaan kecil semakin menjadi jadi. Sikap gelojoh Fauzi Muda ingin buat comeback adalah punca segala-galanya. Fauzi Muda tidak dipelukan lagi. Dia bagaikan perosak jahanam. Dalam masa yang sama, ramai orang atasan dalam politik Perak semakin getik dan tak gemar dengan pergerakan Mat Saman Kati yang semakin syiok sendiri. Mat Saman kati sering mendahului pimpinan dan cuba membina empayar politiknya dalam jaring blognya. Hal ini sangat-sangat tidak disenangi oleh pimpinan atasan PKR Perak. Kata mereka, Mat Saman Kati memang dah melampau!

Ini cerita dalam PAS pula. Dr Khairuddin memang tak senang dengan gerak geri Ahmad Awang akhir-akhir ini. Sudahlah dulu datang sebagai payung terjun kini nak konker semuanya. PAS Perak sudah terbelah tiga. Belahan pertama ialah pendokong Dr. Khairuddin dan satu lagi penyokong Ahmad Awang. Manakala serpihan penyokong Ahmad Awang ialah Nizar. Nizar dan Ahmad Awang antara mereka ada berlaku pergeseran kecil. Adusss.

Selasa, 12 Mei 2009

Novelet : Aku hanya MB Perak beberapa jam sahaja

Pagi tadi aku ke Pejabat MB untuk melepaskan rindu. Bila aku kembali semula pejabatku telah ditutup. Lalu ku bertanya, siapakah yang menutupnya.... Dijawab oleh seseorang... Bang Nijar... Mahkamah Rayuan sudah "gantung" keputusan Mahkamah Tinggi semalam la bang... Jawabku... Ooooo Malunya aku ni... Mana nak letak muko oiii.... ITULAH MAKSUDNYA STAY OF EXECUTION!

MB Nizar hanya boleh memohon BUBAR DUN setelah proses Undi Tak Percaya Di jalankan!

Permintaan terdahulu oleh MB Perasan Nizar dan telahpun ditolak oleh Pihak Sultan untuk membubarkan DUN adalah suatu permintaan biasa. Sekiranya MB Perasan Nizar berhasrat untuk mengemukakan permohonan sekali lagi, maka beliau hendaklah berhadapan dengan suatu proses Undi Tak Percaya dalam Sidang DUN (itu sepertimana yang dikehendaki dalam keputusan Mahkamah Tinggi).

Maknanya MT memutuskan bahawa mesti ada suatu proses Undi Tak Percaya di dalam Sidang DUN sebelum riwayat Nizar sebagai MB berakhir. Itu adalah verdict Hakim MT itu berdasarkan kes Stephen Kalong Ningkam vs Penghulu Tawi.

Bagaimanapun kita wajar menghormati apakah nanti pandangan 3 Panel Hakim Mahkamah Rayuan dan seterusnya 5 Panel Hakim Mahkamah Persekutuan dan sudah pasti ianya adalah suatu yang cukup menarik untuk kita terus teladani.

Apakah pula pagi ini permohonan kepada Mahkamah Rayuan untuk stay of proceedings (tangguhan prosiding) diterima atau sebaliknya, memandangkan MT tidak membenarkan stay of execution (tangguhan perlaksanaan) kepada keputusannya.

Manakala itu semua hanyalah ulasan pihak Kehakiman dalam menginterpretasikan Undang-undang Tubuh Kerajaan Negeri Perak. Apapun verdict Mahkamah ianya tidak sama sekali menafikan Hak Legislatif untuk menentukan posisi seterusnya.

Isu undang-undang yang TIMBUL di sini ialah - RIWAYAT SEORANG MB BERAKHIR APABILA HILANG SOKONGAN MAJORITI AHLI DEWAN - DAN ISUNYA - ADAKAH IANYA DITENTUSAHKAN BY CONDUCT ATAU MEMERLUKAN UNDI TAKPERCAYA DALAM SIDANG DUN...

Merujuk kepada keputusan MT; pihak legislator di Perak eloklah adakah sidang DUN dan lakukan proses undi Tak Percaya. Setelah Nizar berpuas hati bahwa undi tak percaya telah detrima olehnya, barulah dia menghadap DYMM Sultan Perak untuk mengemukakan permohonan BUBAR DUN. Dan itu adalah hak prerogatif Sultan Perak.

Isnin, 11 Mei 2009

Kita mesti akur menghormati Keputusan Mahkamah

Itu adalah apa yang Mahkamah Tinggi telah putuskan. Namun keputusan Mahkamah Tinggi tersebut tertakluk kepada Rayuan ke Mahkamah Rayuan. Dan seterusnya sekiranya ada rayuan lanjutan, Mahkamah Persekutuan akan memutuskan secara lebih jitu.

Yang penting bagi semua ialah menghormati keputusan Mahkamah. KEPADA SAHABATKU SEKALIAN, MARILAH KITA RIANG DAN GEMBIRA MENERIMA KEPUTUSAN TERSEBUT. KITA BUKANLAH GENERASI YANG TAK BERTAMADUN YANG HANYA MENGHORMATI KEPUTUSAN MAHKAMAH APABILA MAHKAMAH MEMIHAK KEPADA MEREKA. BILA KEPUTUSAN MAHKAMAH TIDAK MEMIHAK KEPADA MEREKA MEREKA HINA MAHKAMAH PULA!

Jumaat, 8 Mei 2009

Satu Malaysia selamatkan Perak dari kegelapan Kerajaan Zalim

Ya, satu Malaysia. Melayu, Cina dan India. Bagaimanakah kisahnya.

Bermula dengan seorang Melayu mengusulkan agar Speaker Zalim ditukar. Bagaimanapun Speaker Zalim itu berdolak dalik. Lalu seorang Cina bangkit dan bangun serta memberitahu semua orang bahawasanya, Speaker Zalim is not fit anymore. Beliau pula mengumumkan bahawa beliau sebagai Timbalan Speaker in full command dan meneruskan Sidang Dewan dengan mempengerusinya.

Maka usul pun dibentang dan dipersetujui majoriti ahli Dewan. Lalu selepas itu seorang India telah dipilih oleh Melayu dan Cina segera mengangkat Sumpah sebagai seorang Speaker yang baru di hadapan seorang Menteri Besar yang Melayu; sedangkan pada masa yang sama seorang Timbalan Speaker yang mempengerusikan Sidang Dewan itu ialah seorang Cina.

Betapa Indahnya satu Malaysiaku. Ianya menjadi sejarah di sini. Di negeriku! 1 Malaysia. Melayu, Cina dan India bersatu mempertahankan negeriku! Lalu nyahlah kerajaan Zalim di bumi Perak bertuah!

Benarlah apa yang dikatakan oleh PerakBangkit

Berakhirnya episod kezaliman seorang Speaker Zalim bernama Siva. Seperti yang dikatakan oleh kami, Siva akan hilang jawatan pada 7 Mei 2009. Ramai pemimpin pro pakatan ditangkap.

Kita akan ubah sempadan pilihanraya. Nanti akan wujud sekurang-kurang 30 kerusi Melayu pengundinya 80% ke atas

Rabu, 6 Mei 2009

Road Block dan Penangkapan akan bermula

Maka tibalah masanya untuk pihak berkuasa berkerja dengan lebih tersusun dan rapi. Maka sesiapa yang datang ke Perak bertujuan untuk bikin huru-hara wajarlah ditangkap. Rakyat Perak menolak para penghasut tersebut.

Kepada orang luar Perak... Sila balik dan berambus!!! Jangan cuba nak hina dan derhaka kepada Sultan kami. Berambus sekarang!!!!! Atau... kamu semua akan ditangkap pihak berkuasa!!!!

Haram mengunakan Masjid dan Surau untuk mengumpulkan orang buat maksiat

Pas dan Melayu PR dijangka menggunakan surau dan masjid untuk berhimpun. Tapi mereka berhimpun untuk menderhaka kepada Sultan. Mereka berhimpun untuk menyokong Kerajaan Kafir DAP Laknatullah. Maka hukumnya Haram dan perbuatan tersebut adalah berdosa dan mereka layak dimamah api neraka.

Mereka yang pernah berhimpun dan berbaring atas jalan di KK dulu hendaklah melakukan Taubat Nasuha kerana mereka juga telah melakukan Maksiat Besar.

Mat Sabu adalah seorang yang kuat memfitnah. Agaknya sudah setinggi gunung Himalaya dosanya. Wallahu A'alam. Itu belum lagi kita kira kuat seksnya nak main dengan bini orang.

Nik Aziz pun mempertahankan Sabu pula. Banyak betul kepsesongan mereka ini.

Bala sedang menimpa PAS. Kini masalah dalam kepimpinan dalam PAS semakin bobrok. Begitu juga PKR.

Apakah hukumnya menyokong perjungan PKR? Perjuangan PKR hanyalah untuk memenangkan Kafirin dan menolak perjuangan Islam. Maka apakah hukumnya? Lihat saja pun dah tahu.

Kesian tengok orang Islam ditipu oleh PKR. Termasuklah Mat Saman Kati yang merupakan seorang penyesat dan menyesatkan orang lain. Mat Saman Kati ni patut disula saja.

PKR pula banyak menyimpan pejuang gejala seks bebas. Contohnya, Hishamuddin Rais. Semua orang tahu dia ni gila jantan. Maknanya homoseksualis. Dia sendiri yang mengaku. Manakala Zainah Anwar SIS pula seorang lesbo mahabrutal. Semua orang pun tahu.

Abis tu apa yang patut kita buat pada PKR? Pancung saja PKR tu biar ianya punah ranah!

Moh kita berkumpul di Hotel Casuarina

Salam kepada semua pejuang dan khusus buat Pejuang BPN.

Lokasi perhimpunan nampaknya telah berpindah ke Hotel Casuarina. Marilah kita berhimpun di sana. TQ kepada UMNO kerana membenarkan bangunannya dan kawasan sekitarnya dibanjiri oleh Pejuang Pendaulat Sultan untuk menentang Penderhaka Sultan.

Inilah masanya. Nampaknya sessi perjuangan kita nanti akan bersambung lagi pada 12 Mei untuk memberikan sokongan kepada Islam. Kita berdoa agar Mahkamah memutuskan penjaga kepada 2 anak itu adalah penjaga yang beragama Islam. Maka pada 12 Mei ini pula kita akan berhimpun di Mahakmah Tinggi Ipoh. Inilah namanya Ledakan Rakyat di Perak

Ada lagi, pada 30 Mei ini jangan lupa. Kita akan berhimpun di Stadium Sultan Azlan Shah untuk suatu himpunan bertamaddun yang akan dinamakan HIMPUNAN DAULAT TUANKU.

Selasa, 5 Mei 2009

Wahai Hindu Hindraf - jangan berkumpul di Gunung Curo!!!

Amaran buat semua penganut agama hindu yang menyertai kelompok Hindraf! Ingat! Jangan berkumpul di Gunung Curo pada 7 Mei. Hargailah nyawa anda kerana jika anda berada di sana takut-takut nanti nyawa melayang! Hati-hati... kerana penggempur Selendang Merah akan menerbangkan pedang-pedang khursani yang hanya mencari leher orang-orang Kafir sahaja.

Kami berpesan kerana kami sayangkan anda dan nyawa anda sekalian. Ingat! Pesanan yang berbudi ini. Ingatlah anak dan isteri masing-masing. Jangan ikut rentak Anwar kerana Anwar telah ditolak oleh Melayu. Anwar adalah penderhaka raja. Wahai M. Kula, kau tu loyar. Jangan gunakan nyawa bangsa kamu untuk politik kamu. Jahanam betul ngkau ni wahai Kula. Bagi penumbuk sebijik karang baru tau!. Ingat! Jangan dengar arahan Kula bingung!

Lagi satu! Kepada penyokong PKR, jangan nak menggatal bawa pisang dan kacang! Karang kena RODOK karang sia-sia sahaja. Pesanan ini diberikan kepada kepada semua PENDERHAKA RAJA. Baik jangan datang pada 7 Mei 2009 ke mana-mana kawasan berdekatan SUK! Ingat baik baik! Jangan-jangan......!!!!!!!

Kepada penyokong PAS, ingatlah! Berdosa dan anda akan masuk neraka kalau anda hadir pada 7 Mei 2009 menyokong Kerajaan kafir DAP laknatullah. Ingat! Hargailah Iman! Jika anda hadir bermakna anda telah mengkhianati Islam! Iman anda akan rosak binasa dan neraka adalah tempat anda nanti!

Yang boleh hadir ialah para Penyokong Sultan kerana mereka akan hadir untuk MENDAULATKAN KEPIMPINAN KHALIFAH ALLAH IAITU KEPIMPINAN SULTAN PERAK.

KITA HADIR DENGAN SATU SEMANGAT UNTUK MENENTANG PENDERHAKA SULTAN!

BANGKIT AYUH BANGKIT! ANAK PERAK BANGKIT! LAWAN KITA LAWAN! LAWAN PENDERHAKA SULTAN!

ADAT BERBANGSA HIDUP SERUMPUN! ADAT BERAJA KESETIAAN DIRIMBUN!

Kill Idham Lim!!!

Wakaka....!!! Padan muko.... Baru kau tahu apa itu penjaro.... Hey mamat! Lu bakal masuk penjara.... Sebab apa? Sebab bikin panas dan bikin fitnah! Itula! Dulu bikin fitnah sama gua... Tapi gua tak elan pun!!! Tapi.... Sekarang apa lu rasa... Takut? Kecut? WAKAKAKAKAKKAKAKA Terlajak perahu boleh undur... Terlajak kata? Masuk penjara la....

Maka akan hilanglah lagi seorang ADUN PR yang tongong seperti Idham Lim ini....

Idham Lim lain kali lu jangan belagak hero la... Lu cerita apa ni? Tawhid pun kau tak faham lagi. Pergila jumpa Tok Guru dan gi belajar tentang Tawhid.

Wahai polis.... Tolonglah tangkap penjahat yang bernama Idham Lim ini. Tak guna sekupang pun insan ni. Buat malu jer jadi Wakil Rakyat!