GAYA EKSKLUSIF

GAYA EKSKLUSIF
Gaya Eksklusif - Online Kurta Shoppe

Selasa, 23 Jun 2009

Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami

Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami. Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami. Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami. Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami. Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami. Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami. Kepada semua NGO Melayu Islami - Desak PAS teruskan agenda perpaduan Melayu Islami.

PASti pu, PASti kam, melePAS kencing hancing, apa maksudnya PAS? Poyo Atau Sial?

PAS? Poyo Atau Sial? Memang itulah namanya Parti Ajaran Syaithan atau sikap Pukimax And Sundal! Gua nak melePASkan kentut ni! Haiyaaa!!!! Itu Pundex And Sohai! Palat Atau Sontot? Pontianak Arum Sundallah! Wuakuakuakuakakaikakai! Parti Anak Seharam. Pungkok Anu Sakit!!!! Wuakakaukaukundexis! Jom gelak lagi! Pigidah Ampu Sekatil.... Pak Anak Samasaja! Punai Anu Sontot! Palam Anak Setan! Itulah maknanya PAS.

Ahad, 21 Jun 2009

Kerajaan Perpaduan idaman majoriti rakyat Malaysia

Banyak sangat politiking ni pening. Udah-udahler. Marilah kita semua fokuskan aktiviti kita untuk membangunkan masyarakat dan ekonomi negara.

Kita boleh bermula di Perak. Bagaimana? Wujudkan empat lagi kuota exco. Dan kita serahkan kepada Pakatan Rakyat. DAP boleh dambakan 2 kuota, manakala PAS dan PKR masing-masing satu.

Apa pendapat anda?

Selasa, 16 Jun 2009

Menjejaki usia setahun dalam Perjuangan - Menimba setengah juta hits!

Blogger Kecil seperti PerakBangkit pun mampu sampai ke tahap ini. Jadi sudah pastilah blogers yang lain akan lebih hebat lagi. Persada internet kini tiada lagi dimonopoli oleh Orang Jahat yang suka menabur fitnah dan tohmah.

Pada 1 Julai nanti lengkap umur setahun perjuangan PB. Dan pada tarikh itu jualah Jejak-jejak Perjalanan Anwar ke penjara pun bermula. Itupun kalau dia masih bergelar lelaki dan sanggup berhadapan di muka keadilan.

Ayuh rakan perjuangan sekalian. Kumpullah seberapa banyak bukti, fakta dan isi. Tulislah seberapa banyak adanya. Di penghujung jalan perjuangan kita pasti akan adanya cahaya. Kita menuju ke matlamat yang hakiki.

Pemimpin boleh datang dan pergi. Namun, perjuangan terus di sini dan tetap di sini. Rahmat Illahi pasti akan tiba jua.

Jaringlah matahari. Agar kepanasan bahangnya tidak terik lagi. Di kala musim jerebu sebegini kita sentiasa dambakan turunnya air hujan. Buat terang atmosfera.

Isnin, 15 Jun 2009

Sisters In Lesbiano? Dalam isak tangisan betapa Chin Pengnya Anwar itu!

Itulah sidia yang bernama Sisters In Dot Dit Dut. Mereka adalah pengamal seks sejenis. Hell in Lesbiano. Perempuan menjilat wanita. Siapa yang tahu akan kisah mereka yang mengamalkan pesta tarian bogel wanita sambil seks sama sendiri. Kemudian keesokan paginya memakai pakaian kemas dan berpidato memperjuangkan hak asasi wanita. Menentang Poligami. Menjuarai idealisme Womanizer. Woman in Power!

Harusnya mereka ini dijemur bertelanjangan. Kemudian direjam seorang demi seorang. Agar menjadi pengajaran buat ummat. Mereka yang juga sebahagiannya agak extra ordinary membela anak-anak ikan di kalangan lelaki suka bertelanjang.

Ya, ini kisah benar. Seorang manusia yang dinamai Rahmat Haron sering bertelanjang dalam persembahannya. Dan manusia itu sebok dubuk nak membela kakek-kakeknya yang lesbiano in hell itu. Dan manusia itu diangkat oleh Mat Saman Kati si penjual agama dan pelaung ayat-ayat Syaithan di Internet.

Bagus bagas semuanya. Juga insan koyakdiri bernama Anwar Ibrahim dengan lidang sembelaung itu menjerit-jerit memanggil nama datuk kontolnya Chin Peng sipembunuh ikutsuka. Manusia spesis suka seks sama jenis ini memang semuanya sekepala. Bagus saja dikerat kontol si Rahmat Haron itu dan dilayakkan anjing memakan daging seguntal itu. Kemudian berikan saja pil perancang (kaum wanita) kepadanya dan dihantar ke Singapura untuk pembedahan jantina. Rahmat Haron pasti suka!

Ahad, 14 Jun 2009

Pekikan Marakbar Nik Aziz pula akan bergema nanti!

Demikianlah, hampir 30 tahun yang lalu pemimpin ulung PAS, Datuk Asri menerima pekikan caci Marakbar Asri dalam Muktamar PAS. Maksudnya "Pergi Jahannam Asri". Langsung tak dinilai langsung satu pun jasanya mengemudi PAS hampir 20 tahun sebelum itu. Kini usia Nik Aziz dilanjutkan Illahi agar dia dapat menerima Pekikan Busuk yang sama sebegitu daripada ahli PAS sendiri.

Kenyanyokannya semakin menjadi-jadi. Nasihat dan teguran anandanya didengar sepi. Nik Aziz lantang menggesel Mustafa Ali sedangkan orang itu lebih dahulu PAS darinya. Nik Aziz bekas Guru Agama KEMAS dan ahli UMNO itu ditarik masuk PAS oleh Datuk Asri. Namun, sungguh hampa sekali. Beliau relakan pengikutnya dalam PAS menghina Asri sehina-hinanya.

Kini Asri sudah tiada. Dipenghujung riwayatnya Asri adalah seorang ahli UMNO. Bagaimana pula nasib politik Nik Aziz. Beliau semakin ditolak mutlak. Kita dapat melihat perwakilan PAS menolaknya menerusi proksinya Husam Musa yang tewas terseungkur jatuh rebah ke bumi.

Allah Maha Adil. Karma Nik Aziz pasti akan tiba. Barsisso yang alim warak itupun tersungkur sujud bangsat di kaki Syaithan. Syaithan Besar MahaPukimak di Malaysia bernama Brader Anu?what? Ben Iblisin. Akankah Nik Aziz tersungkur sujud di kakinya? Masa akan menjawab semua persoalan ini!

Sabtu, 13 Jun 2009

Sokongan BPN amat diperlukan bagi menjayasemarakkan Himpunan Daulat Tuanku

Salam. Kami mendapat mesej daripada Urusetia Himpunan Daulat Tuanku di mana pihak tersebut mengharapkan sokongan padu daripada semua bloggers terutamanya geng BPN untuk menjayasemarakkan Himpunan Daulat Tuanku kelak.

Sumbangan para bloggers dan geng BPN adalah untuk siaraya dan makluman kepada semua orang dan semua individu agar dapat hadir dan menyertai Himpunan itu kelak.

Sayugia jika pihak BPN sudi bolehlah menghubungi Saudara Azhari, Timbalan Pengerusi Kesatuan Anak Muda Islam Perak bagi mengatur beberapa perjumpaan dengan para bloggers. BPN sendiri bolehlah menghantar satu kontijen bersama banner yang tertera logo BPN yang hensem lagi bergaya itu. Juga satu kontigen Kumpulan Sokongan BPN juga bolehlah dihantar.

Kepada Abg Tuah dan Saudara Parpu Kari yang banyak mengenali orang-orang hebat di Perak atau hubungi terus Saudara Azhari (KAMI) kita. Panglima PC, suka untuk kami sampaikan mesej bahawasanya sumbang BPN amat-amat diperlukan.

Himpunan Daulat Tuanku adalah penganjuran SECARA BERSAMA. Semua pihak yang terlibat adalah Penganjur. Dan semua yang terlibat akan merasai bahawa Majlis ini adalah milik semua yang ingin turut serta.

Tiada wang ringgit yang dibekalkan. Tiada T Shirt dan Topi. Tiada makanan dan minuman. Semua NGO yang bakal menyertainya akan mengeluarkan dana daripada poket masing-masing. Inilah namanya perjuangan. Kita boleh melakukannya. Setakat kita mengumpul NGO-NGO dan yang sudi turut serta tiada satu pun yang bertanyakan soal ongkosnya.

Inilah hebatnya nanti Himpunan Daulat Tuanku. Satu himpunan atas nama keamanan. Atas nama kesetiaan dan atas nama keikhlasan. Hanya kepada Allah tempat kami berserah dan meminta pertolongan.

Jumaat, 12 Jun 2009

Himpunan Besar-besaran Golongan Marhaen bakal diadakan di Perak

Salam kepada semua dan kepada rakan bloggers sekalian

Dalam diam, NGO-NGO di Perak telah memulakan gerak langkah untuk bersatu hati. Beberapa perbincangan, dialog dan diskusi kecil diadakan. Mula 3, jadi 30 dan kini hampir 300 NGO telah menyatakan persetujuan untuk mengadakan satu perhimpunan bertamaddun sebagai tanda satu suara dan satu hati.

Ianya adalah satu himpunan mencetuskan kesejahteraan. Ianya bakal terjadi membawa satu mesej keamanan. Itulah himpunan yang bakal dinamai sebagai HIMPUNAN DAULAT TUANKU. Satu himpunan yang diadakan sebagai menunjukkan tanda sokongan yang tiada berbelah bagi kepada Paduka Seri DYMM Sultan Perak.

Mungin awal ambang bulan kemerdekaan ianya bakal diadakan. Lokasinya mungkin di Stadium Sultan Azlan Shah atau di Stadium Indera Mulia. Malah, jika sambutannya menjadi luar jangka mungkin juga di Stadium Perak. Ianya bukanlah himpunan atas nama politik. Ianya adalah himpunan atas dasar BERSATU HATI rakyat jelata semuanya.

Mana-mana NGO yang berminat untuk turut serta amatlah dialu-alukan. Yang pasti ianya menjanjikan penglibatan semua kaum, Melayu, Cina, India dan semuanya.

Sejarah bakal diciptakan nanti. Pemersatuan hati menjadi agenda paling ulung. Kita akan musnahkan segala persepsi yang merosakkan bangsa. Kita akan menegaskan fakta hakiki perpaduan kaum dan rakyat.

ADAT BERBANGSA HIDUP SERUMPUN, ADAT BERAJA KESETIAAN DIRIMBUN. Ayuh kita war-warkan hasrat suci ini kepada semua. Ayuh kita jayakan ia bersama.

Penganjur kepada Majlis ini adalah semua NGO yang terlibat akan menganjurkan program ini secara bersama-sama. Ianya adalah program bersama, secara bersama dan untuk semua.

Khamis, 11 Jun 2009

Ustaz Idris Ahmad paling sesuai jadi P/Jaya PAS Perak - Perintis Pemersatuan Ummat

Ya, beliau sebagai AJK PAS Pusat di kedudukan kedua tertinggi. Beliau boleh menjadi pencorak kempimpinan baru PAS. Kepimpinan Ulama' diteruskan. Dan akhirnya hendaklah pemersatuan ummat dilaksanakan.

Maka, justeru slogan bersatu hati hendaklah dinyalakan nurnya. Dan kita akan bermula segalanya di peringkat paling akar.

Marilah sahabatku dalam PAS. Kita bersatu hati. Bersatu hati dan bersatu hati. PAS tinggalkanlah DAP dan PKR sebagai pembangkang. Kerana mereka suka begitu. PAS mesti jadi pencorak kepimpinan bangsa. PAS sertailah arus perdana dan jadilah kerajaan bersama-sama UMNO. Haji Hadi dan Najib boleh melakukannya. Ustaz Nasharuddin kaulah wira pemersatuan ummat ini. Jadi ciptailah sejarah bangsa kita yang hebat.

Agama tak akan tertegak tanpa ada manusia yang akan menegakkannya. Agama tak akan tertegak tanpa ada tanah yang menjadi negaranya. Manusia itu adalah bangsanya. Bangsa juga tidak akan boleh bergelar bangsa tanpa ada tanah airnya. Sejarah mengatakan bangsa yang menjulang agama Islam adalah bangsa Melayu dan tanahnya dinamai tanah Melayu. Inilah hakikat yang mesti difahami semua.

Kitalah bangsa Melayu yang akan menjulang dan mempertahankan agama dan cara hidup suci yang dinamai Islam. Dan inilah negara kita Malaysia. Kita adalah pemimpin Ummat. Kita boleh memimpin Ummat jika saja kita semua bersatu hati. Kita adalah bangsa yang hebat. Kita adalah bangsa panglima Hang Tuah. Kita adalah bangsa Keris Taming Sari. Kita adalah bengsa yang telah pernah bertahun menguasai dan mentadbir alam Nusantara ini atas nama Islam. Atas nama Melayu.

Apakah jika kita bernama Melayu dan berbicara soal Melayu kita dikatakan berbicara soal perkauman. Jijiklah para mereka yang berkata sedmikian.

Rabu, 10 Jun 2009

Kisah Sebenar Kejatuhan Kerajaan Pakatan Rakyat Perak

Apa khabar semua. Maka kami kira sampailah masanya untuk kami memperjelaskan kepada umum akan kisah sebenar Kejatuhan Kerajaan Pakatan Rakyat di Perak.

Pertama, dan isi pokoknya! Tiada apa pun tawaran yang dibuat kepada Jamaluddin, Osman dan Hee Yit Foong. Tidak ada broker yang terlibat. Tidak ada jutaan ringgit yang ditawarkan.

Ketiga-tiga mereka berpaling daripada kepimpinan Kerajaan PR Perak hanyalah semata-mata TIDAK BERPUAS HATI dan TIDAK BERSETUJU dengan kepimpinan EXCO PR yang diketuai oleh Ngeh dan Ngah bersekutu.

Itulah ASAS nya kenapa mereka berpaling jauh dan mengisytiharkan diri mereka sebagai Calon Bebas.

Kedua, TIDAK ADA mana-mana pihak termasuk Geng EX-PKR yang membuat rundingan dengan Jamaluddin dan Osman untuk menyokong BN. TIDAK ADA! Apa yang anda pernah baca dalam mana-mana tulisan di blog tentang beberapa "individu EX-PKR" yang dikaitkan dengan kemasukan Jamaluddin dan Osman adalah BOHONG BELAKA! Tidak ada MANA-MANA individu yang terlibat untuk menyakinkan sesiapa untuk tujuan menyebabkan Jamaluddin dan osman beralih arah.

Ketiga, Kehadiran Osman dan Jamaluddin ke dalam arus kepimpinan perdana adalah dengan RELA HATI mereka. Inilah yang sebenarnya. Jadi, janganlah ada yang cuba-cuba MEWAR-WARKAN yang bukan-bukan kerana ingin meraih keuntungan politik. Janganlah cuba berlagak hero dan memanipulasikan keadaan untuk kepentingan diri. INGATLAH SEKALIAN! ANDA SEDANG DIPANTAU RAPAT!

TAWARAN KEPADA AHMAD AWANG!

Perak Bangkit ingin menawarkan kepada Ahmad Awang agar membawa kepimpinan PAS dalam kesederhanaan. Perak Bangkit sedia mengaturkan apajua perjumpaan antara Ahmad Awang dengan kepimpinan Melayu di semua peringkat baik UMNO, Ahli Bai'ah atau golongan Ulama' bebas. Ahmad Awang mesti membersihkan imej PAS Perak daripada calar-calar oleh tangan-tangan jahat Nizar Bintang 3 Sembilan.

Rabu, 3 Jun 2009

Sultan Azlan Shah adalah wira perjuangan Melayu Nusantara

Baginda bukan hanya seorang yang bergelar Sultan. Baginda adalah seorang pejuang warisan bangsaku. Akanku tunduk hormat kepada baginda Sultanku yang kusayangi. Aku amat menghormati baginda. Baginda Sultan adalah Khalifah Perjuangan.

Ingin kuratah kemanisan perjuangan ini. Inginku sentuh hati bangsaku yang peramah serta budiman. Chin Peng adalah tahi dan najis bangsa. Chin harus mati tanpa perlu jejak ke bumiku yang indah permai. Bukan kerana Chin Peng seorang komunis. Tetapi adalah kerana dialah petualang yang merobek koyakkan perpaduan bangsaku yang aman sejahtera.

Wahai sekalian ummat Melayu Islami. Kalian semua adalah pejuang bangsa. Kalian mesti bersatu hati. Tolak ideologi politik ke tepian. Kalian angkatlah martabat bangsa kita yang cuba dijahanamkan para penceroboh dan segala anasir mahajahat.

Sultan Azlan telah melakarkan sejarah sebagai seorang ayahanda baginda yang bijak pandai. Semua anak bangsaku hendaklah mencontohi keilmuan baginda. Baginda adalah payung bangsa.

Di saat ini selepas kelmarin tercetusnya gelombang pemersatuan. Di sanalah semua aliran insan uryani bangkit dari tikar sejarah. Membentang semangat uryani kepahlawanan. Kesatriaan ternyala hebat. Akal dijadikan senjata utama menggantikan pedang khursani dan keris fi sabilillah. Ayuh bangsaku! Bangkit dari lamunan tidur yang panjang!!!!!

Isnin, 1 Jun 2009

Gegaran Suara Perjuangan Melayu akan bergema di Ipoh

Ya, tak perlulah diceritakan dengan lebih detail. Namun yang pasti gegaran suara perjuangan Melayu akan berkumandang di Ipoh malam esok. Pakej maklumat ini disampaikan kepada seluruhnya pembaca blog ini dan semua pejuang Melayu di luar sana. Perhimpunan yang bakal berlaku ini amat dahsyat. Memecahkan sejarah. Berkumpulnya pahlawan Melayu dengan semangat ruh Melayu Islami yang akan menggegarkan.

Kita akan lihat. Kita akan saksikan. Betapa hebatnya nanti perhimpunan yang bakal dirancang. Ini bukanlah agenda politik. Ini adalah agenda perjuangan. Demi untuk menyedarkan ummat Melayu keseluruhannya.

Oh ya, di Penanti tempohari. Orang Melayu semakin kurang keluar mengundi. Dr. Mansor hanya perolehi kurang daripada 2,000 undi orang Melayu. Siapakah yang mengundi Dr. Mansor? Sudah pastilah makhluk Cha dan Ha sahaja. PKR semakin ditolak Muslim Melayu. PKR sudah menjadi kudis dalam negara ini!

Anwar, si bapa syaithan. Akan dilipat oleh sejarah kemungkaran Ummat. Anwar bakal disembelih oleh pisau Yajuj dan Majuj yang diulit oleh temberang kemaksiatan. Anwar adalah raja bersiong yang tahu menghisap darah orang-orang miskin dan orang-orang yang dalam kesusahan.

Anwar ibarat iblis sejati. Dia akan terbang malam bersama puaka pontianak politikus usang yang mencari darah-darah yang kebingungan. Anwar mesti dicantas anunya. Kerana anunya hanya kenal lubang malikun malakan sahaja. Cantas anunya!